Tijdens deze feestjes gaan we op een bijzondere manier de natuur beleven en mooie, grappige, spannende, gekke en vrolijke foto’s maken.

Hoe zien de bomen en de wolken eruit als je op je rug ligt. Hoe ziet een konijn de wereld?  Kun je van iets gewoons een foto maken zodat niemand meer weet wat het eigenlijk is? We gaan op zoek naar spannende standpunten, rare vormen, mooi licht en bijzondere kleuren. En we gaan ook expres een hele lelijke foto maken. Niet een beetje lelijk, maar echt verschrikkelijk lelijk. Misschien wordt hij dan opeens toch weer mooi

En als het regent? Helemaal niet erg! Waterdruppels zijn prachtig, plassen zijn soms net spiegels en na een bui heb je vaak het mooiste licht. Ook als de regen echt de hele dag met bakken uit de lucht komt, kunnen de natuurfotografiefeestjes doorgaan. Dan gaan we ergens binnen fotograferen. We nemen allerlei natuurschatten, statiefjes en andere materialen mee. We toveren we de ruimte om tot fotostudio en maken samen de meest mooie opstellingen.